Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Metropolitan Life

Angajati
51-100
Adresa
Sf. Lazar, Cladirea Solomons, Iasi, judet Iasi
Pagina web
-

Descrierea firmei

Un lider global in asigurari de viata si beneficii pentru angajati

Cu peste 145 de ani de experienta, companiile MetLife Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga.

Ne-am stabilit o prezenta puternica in toata lumea prin crestere organica, achizitii, actionariat mixt si prin alte parteneriate. Ne consolidam renumele la nivel global prin extinderea produselor de baza si a competentelor la nivel international ceea ce constituie un stimul important al cresterii la nivel de companie.

In toata lumea, companiile Metropolitan Life Insurance Company ofera asigurari de viata, de accidente si sanatate, planuri de pensii si economisire prin intermediul agentilor, partenerilor de distributie precum brokeri sau banci si prin direct-marketing.

Lucram impreuna cu familii, companii si guverne pentru a le oferi solutii care sa le asigure garantii financiare. Numele nostru este recunoscut si investit cu increderea a 90 de milioane de clienti pe tot globul si a peste 90 de companii din primele 100 incluse in TOP FORTUNE 500 din Statele Unite.

Avem experienta, resursele globale si viziunea pentru a oferi siguranta financiara intr-o lume nesigura.

Despre noi in Romania

- 2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii oferite de companiile noastre

- Suntem numarul 1 in asigurari garantate, accidente si imbolnavire si numarul 2 pe piata de asigurari de viata, cu 16% cota de piata¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ ¬

- 15 ani de activitate pe piata locala, reunind experienta si performanta companiilor achizitionate: Alico Asigurari si Alico Pensii (2010), fosta Aviva Asigurari de Viata (2012).

Joburile firmei

Unit Manager pentru Agentia Iasi
Iasi
30-01-2017
Unit Manager-IASI
Iasi
13-07-2016
Consultant Financiar
Iasi
13-07-2016
Reprezentant Metropolitan Life
Iasi
17-07-2015
Axello