Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Metex Imp Srl.

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Moldovei, Nr. 10, Pascani, judet Iasi
Pagina web
-

Descrierea firmei

Sc Metex Imp Srl ofera spre comercializare siteme de irigatii formate din: tambur, aspersor, aripi de udare si motopompe (la solicitare).

Comercializam utilaje de legumicultura (prelucrarea terenului, plantare, recoltare si protectia plantelor), utilaje pentru recoltata ceapa verde sau uscata, cartofi, rosii si sfecla rosie diverse tipuri de semanatori.

Oferim solutii complete de protectie antigrindina pentru vita-de-vie si pentru livezi, utilaje pentru recoltarea fructelor si intretinerea livezilor.

De asemenea va putem oferi diverse solutii pentru depozitarea cerealelor: silozuri verticale sau orizontale, dar si saci speciali de insilozare.

Comercializam o gama variata de plase pentru agricultura (antigrindina, impotriva pasarilor, a vantului, a soarelui, insecte zburatoare, buruieni), pentru constructii (anticadere, protectie cladiri, membrana geotextil, etc.), pentru pescuit si vanatoare dar si pentru diverse sporturi (fotbal, tenis, volei, golf, handbal, etc.).

Comercializam lazi izoterme cu volume cuprinse intre 50l si 1000l pentru pastrarea continutului la o temperatura scazuta, pe o perioada de pana la 10 zile.

Axello