Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Metastil

Angajati
11-50
Adresa
Sos Baicului, Nr 82, Sect 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.metastil.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1994, Metastil-Divizia de Confectii Metalice a AD Concept 2000 S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti.

Cu o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice din inox si fier forjat, balustrade, garduri din fier forjat, porti, grilaje, placari cu inox, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Metastil-Divizia de Confectii Metalice a AD Concept 2000 S.R.L..

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Si pentru ca Metastil-Divizia de Confectii Metalice a AD Concept 2000 S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Joburile firmei

Lacatus - sudor
Bucuresti
08-02-2018
Lacatus - sudor
Bucuresti
20-12-2016
Lacatus - sudor
Bucuresti
26-02-2012
Lacatus sudor
Bucuresti
27-08-2011
Lacatus - sudor
Bucuresti
08-02-2008
Axello