Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Metalkraft

Angajati
11-50
Adresa
Calea Severinului, Nr. 34, Craiova, judet Dolj
Pagina web
www.metalkraft.ro

Descrierea firmei

Pentru cei care care doresc ca aspectul casei lor sa fie de departe unul rafinat, subtil si impunator, firma Metalkraft din Craiova are o serie de solutii in acest sens, oferind clientilor o gama de produse din fier forjat, inox si confectii metalice.

Fie ca este vorba de balustrade, constructii metalice, porti si garduri, mobilier sau chiar scari metalice, toate acestea va pot fi oferite de firma Metalkraft, care ofera toate aceste produse din fier forjat sau chiar inox.

Elementele de mobilier sunt menite sa infrumuseze aspectul camerelor si sa le dea un aer medieval si nu numai. Elementele metalice sunt deosebite, frumoase si ofera stil incaperilor sau obiectelor carora le sunt destinate. La fel, elementele de inox ofera stralucire si luminozaitate obiectelor din structura carora fac parte.

In plus firma Metalkraft va ofera solutii si in domeniul constructiilor metalice, punandu-va la dispozitie posibilitatea de a ridica diverse constructii metalice, de la hale pana la solare pentru gradina si nu numai.

Produsele puse la dispozitie sunt de cea mai buna calitate, oferind clientilor incrdere si garantia lucrurilor facute cu dedicatie si respect.

Joburile firmei

Axello