Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Medis 2003 Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Matasari, Nr. 21, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.medis2003.ro

Descrierea firmei

Suntem un atelier de confectii care produce si vinde din stoc halate medicale, costume medicale, lenjerii de pat, salopete simple, aleze , protectie pat , orice produse din tercot, bumbac, doc, sifon, finet, etc., genti medicale, genti ambulanta, genti, sacose din bumbac, pungi textile .

Alaturi de activitatea de import si distributie, firma noastra produce la cel mai inalt nivel calitativ, truse de prim ajutor pentru posturi fixe precum si auto.
In cazul unui accident de munca, un prim-ajutor acordat profesionist si la timp poate salva vieti. Trusele ALGOMED GROUP de prim-ajutor corespund standardelor in domeniu si legislatiei in vigoare si pot fi adaptate pentru diverse locuri de munca.

Trusele de urgenta profesionale comercializate de firma noastra, produse ale firmei germane SOEHNGEN GmbH, doteaza ambulantele noi din Romania, precum si unitati de primiri urgente din marile spitale si au salvat vietile a mii le oameni.

Data fiind calitatea produselor pe care le oferim, cat si promptitudinea serviciilor noastre, numarul partenerilor este in continua crestere, acoperind o retea nationala compusa din distribuitori teritoriali, dar si spitale, cabinete si centre medicale, farmacii.

Toate produsele sunt la pret de producator !

Toate produsele noastre pot fi personalizate.

Vizitati site-ul nostru: www.medis2003.ro

Joburile firmei

Axello