Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mediclass Sananova Srl

Angajati
51-100
Adresa
Str. Sf. Elefterie 47-49, Sector 5, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.mediclass.ro

Descrierea firmei

Mediclass este un Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu deschis in luna noiembrie 2006.

Ideea infiintarii acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT.

Centrul Mediclass, cu o locatie de exceptie in cartierul Cotroceni, asigura accesul la peste 50 de specialitati, beneficiaza de aportul unor importante pesoanalitati medicale, aparatura de ultima generatie, dotari la standarde occidentale.

La baza serviciilor oferite, stau nu numai calitatea actului medical, ci si FLEXIBILITATEA, abordarea pacientului ca pe un TOT UNITAR, garantate de un grup de medici care actioneaza ca o ECHIPA OMOGENA, oferind o relatie privilegiata medic a�� pacient.

Echipa de medici-coordonata de Prof. Dr. Alexandru Oproiu-Director Stiintific-cuprinde personalitati de renume precum: Prof.Dr. Dan Olteanu, Prof. Dr. Mihai Jianu, Prof. Dr. Mircea Beuran, Prof. Dr. Dumitru Constantin-Dulcan,Conf. Dr. Denisa Predeteanu, Conf. Dr Mircea Manuc, Psih. Dr. Augustin Cambosie, Conf. Dr. Maria Beuran, Conf. Dr. Ioan Vasinca, Sef. lucr. Dr. Violeta Bojinca, As. univ. dr Bogdan Mateescu, Dr. Popa Mircea, Dr. Popescu-Tismana si multi altii.

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Receptionist centru medical
Bucuresti
27-03-2018
Axello