Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Medica Farmimpex

Angajati
51-100
Adresa
Str. Frasinului, Nr. 11, Otopeni, judet Ilfov
Pagina web
pro-natura.ro

Descrierea firmei

Grupul Medica este constituit din trei firme romanesti, cu capital integral privat, ce s-au nascut in urma studierii nevoilor observate pe piata nationala si internationala. Pentru a functiona intr-un mediu eficient, este necesar a avea angajati de valoare, bine pregatiti si informati.

Domeniul in care activeaza Grupul Medica este unul de interes general, promovand difuzarea tratamentelor alternative, ieftine, fara efecte secundare si realizate conform celor mai inalte standarde de calitate, contribuind astfel la ridicarea nivelului de sanatate al populatiei, la cresterea sperantei de viata si la imbunatatirea actului medical in Romania.

Grupul Medica ofera o gama larga de produse si servicii, care se adreseaza unui interval extins de afectiuni si tuturor categoriilor de varsta. Prima firma componenta a acestui grup, Laboratoarele Medica, a luat fiinta in anul 1992, fiind orientata inca de la inceput catre furnizarea unor produse din zona superioara a calitatii in domeniul produselor naturale (Certificare ISO 9002) si stabilind modalitati de furnizare extrem de avantajoase pentru proprii clienti.

Firmele care s-au alaturat ulterior Grupului Medica au pastrat aceeasi filozofie de afaceri, urmarind atingerea celor mai ridicate standarde calitative si incercand diversificarea cat mai mare a gamei de produse si a adresabilitatii acestora. La baza succesului Grupului Medica se afla produsele inventate, patentate si premiate ale Dr. Ionut Moraru, Presedintele Grupului Medica. (Budapesta, Bruxelles, Geneva, etc. 1999, 2000, 2001, 2002)

Obiectivele primordiale ale Grupului Medica sunt promovarea unor produse la preturi accesibile, insotite de servicii adecvate de calitate superioara. Punctele tari ale firmei se constituie din experienta si potentialul creativ al angajatilor si conducerii acesteia, profesionalismul acestora si urmarirea continua a satisfacerii cerintelor clientilor in conditiile cele mai avantajoase pentru acestia.

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Muncitori necalificati
Ilfov, Bucuresti
20-04-2021
Agent vanzari
Toate orasele
14-04-2021
Axello