Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mecomprod Srl

Angajati
11-50
Adresa
Tecuciul Nou, Nr. 71C, Tecuci, judet Galati
Pagina web
www.mecomprod.ro

Descrierea firmei

Firma SC Mecomprod SRL are ca obiectiv principal de activitate operatii mecanice, in special prelucrarile prin aschiere, prin procedee clasice, producand repere (organe de masini) mici si mijlocii. De asemenea, executa reparatii de masini industriale, lucrari de anvergura medie la o calitate superioara.

Infiintata in 1991, cu capital exclusiv privat romanesc, SC Mecomprod SRL, prin atelierul sau de productie, pune in valoare experienta in domeniul prelucrarilor prin aschiere si constructiilor de masini a managerilor si angajatilor sai.
Dispunem de o mare varietate de masini unelte pentru prelucrari prin aschiere si un personal calificat, cu o buna pregatire profesionala si experienta in domeniu.

Firma noastra pune pe locul intai calitatea produselor si serviciilor oferite, avand ca obiectiv satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor, calitatea fiind responsabilitatea tuturor angajatilor sai.

SC Mecomprod SRL ofera:

produse care satisfac cerintele clientilor
executia produselor/serviciilor la termen
raport excelent calitate/pret
diversitatea produselor si serviciilor
personal calificat si competent
flexibilitate in onorarea comenzilor

NOU ! PIESE AUTO MERCEDES BENZ RECONDITIONATE IMPORT GERMANIA

SC Mecomprod SRL este o firma dinamica, care ofera maxima seriozitate si flexibilitate partenerilor de afaceri. a competitivitatii companiei.

Axello