Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mca Vecont Business Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Buzesti, Nr. 61, Bl. A6, Et. 1, Ap. 5, Sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma de contabilitate, consultanta in afaceri si avocatura, un conglomerat de specialisti, fiecare in domeniul sau, care au decis sa lucreze impreuna.

Fiecare dintre ei poate insa prezenta un portofoliu impresionant de clienti, multi dintre ei cu greutate in Romania. Sunt oameni care impartasesc aceeasi viziune despre lumea afacerilor si care au simtit ca pot colabora perfect, in ideea de a oferi servicii complete si profesionale tuturor clientilor.

Unul dintre cele mai valoroase atu-uri ale noastre, intr-un domeniu cu o concurenta foarte dezvoltata si cu cerere in crestere, este dorinta noastra este de a ne convinge clientii ca serviciile de contabilitate nu sunt doar un instrument obligatoriu cerut de legislatie, ci un instrument financiar, de informare, care le poate veni mereu in ajutor in stabilirea strategiilor de afaceri si estimarii costurilor pe termen lung.
Clientii nostri sunt partenerii nostri.

MCA este o companie moderna, nu o firma de tipul one-stop-shopping. Diversitatea serviciilor oferite s-a atins prin externalizarea acestora, iar calitatea lor este data de aportul a numerosi specialisti care colaboreaza cu noi.

Joburile firmei

Contabil primar
Bucuresti
03-02-2016
Contabil senior
Bucuresti
26-08-2014
Avocat
Bucuresti
22-07-2014
Asistent Marketing Manager
Bucuresti
16-04-2014
Expert contabil
Bucuresti
18-02-2013
Inspector resurse umane
Bucuresti
28-01-2013
Tehnician service imprimante - Reincarcari tonere
Bucuresti
19-12-2012
Axello