Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Max Relax

Angajati
51-100
Adresa
Finta, Bucuresti, judet Ilfov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Max Relax este primul si cel mai mare furnizor de servicii de On-Site Chair Massage din Romania. Misiunea noastra este sa ne implicam activ in imbunatatirea starii de sanatate a angajatilor din companii, prin prevenirea si tratarea afectiunilor musculo-scheletice, provocate de pozitia statica de la birou. Activam in 5 sedii principale - Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi - si acoperim un numar de 18 orase. In prezent echipa noastra numara peste 60 de terapeuti in sediile din Bucuresti si din tara.

Wellington are la baza programelor dezvoltate pentru companii, 7 piloni: fizic, spiritual, emotional, mediu, financiar, intelectual si social. In functie de necesitatile angajatilor si de obiectivele companiilor, creem programe personalizate de wellness pe care le implementam pe perioade indelungate de timp.

Activitatile Wellington se desfasoara on-site, informeaza si educa angajatii sa deprinda un mod de viata sanatos. Cele mai accesate activitati sunt evenimentele de corporate wellness ca Saptamana Sanatatii, Ziua Relaxarii, Wellness Corner, programele dedicate miscarii (clase de sport, kinetogym) sau workshopuri de dezvoltare personala.

Axello