Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Martin Velo Sport Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
B-dul Iuliu Maniu, Nr. 13D, Bl. D6, Ap. 18, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.martinvelo.ro

Descrierea firmei

Martin Velo Sport Srl este o firma nou infiintata, cu planuri de dezvoltare pe termen lung.

Suntem platitori de TVA, CUI RO34765156, J40/8536/2015

Suntem importator si reprezentant regional al marcii Qeridoo, suntem cel mai mare importator si distribuitor de remorci de bicicleta din Romania.

Suntem importatori de corturi profesionale pentru organizat eveniment sau pentru depozitare. Produsele distribuite de noi au calitatea cea mai inalta, fiind concepute si construite de echipe de ingineri germani cu o bogata experienta si traditie in domeniu.

Valorile noastre organizationale se bazeaza pe promptitudine, calitate, seriozitate si orientare spre o cat mai inalta satisfactie a clientilor nostri.

Preturile noastre sunt corecte din punctul nostru de vedere. Adaosul comercial este intre 5 si 40%, in functie de costurile noastre indirecte si a cheltuielilor de marketing.

Costurile de curierat sunt bazate pe tarife contractuale negociate indelung cu firmele de curierat si pretul platit de dvs ptr aceste servicii nu include vreun adaos din partea noastra.

Produsele noastre au termen de garantie intre -12 luni (obligatia legala) si 48 luni pentru produsele Qeridoo.

Retururile sunt acceptate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Relatia cu clientii se face in program non-stop (24/7), ne puteti contacta fie telefonic, mesaj text sau email ori de cate ori aveti nevoie de sprijinul nostru.

Promitem sa va raspundem cu caldura si seriozitate.

Joburile firmei

Descarcator marfa
Bucuresti
07-12-2016
Axello