Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Marom Technology Srl

Angajati
11-50
Adresa
B-dul Revolutiei Nr. 65, Arad, judet Arad
Pagina web
-

Descrierea firmei

Sc. Marom Technology Srl isi desfasoara activitatea din anul 2009, are sediul in Arad. B-dul Revolutiei nr.65    si are ca obiect de activitate CONSTRUCTII METALICE SI PARTI COMPONENTE. Societatea dispune de spatiu propriu de birouri 200 mp, de asemenea de o hala proprie de productie in suprafata de    540 mp si 4500 mp    teren.

Productia societatii este destinata cu preponderenta pietei din Romania si intr-o mai mica masura pietei U.E.

Pe plan local, o data cu dezvoltarea in Arad a Zonei Industriale de Vest, de asemenea al Parcului Industrial UTA, am fost principalul furnizor de confectii si structuri metalice pentru 90% din investitorii acestor zone (Takata,    Leoni, Yazzaki, General Beton, Huf Romania, Sysmec Romania, Coficab    etc) dar    si pentru alte    mari societati    cum ar fi General Beton , Electrokontact din Pancota,    Sumitomo Electric Wiring System din Deva si altii.    

                        Produsele executate pentru acesti investitori au avut in mare parte un caracter unicat si numai intr-o mica masura caracter de    serie. Va putem exemplifica cateva dintre aceste produse: bancuri de lucru la tematica, amenajari magazii, amenajari spatii de productie, vestiare,    protectii pt. utilaje, aviziere, montari de utilaje si amenajari spatii pt. diverse destinatii ( statii de acumulatoare, spatii de fumat, sali de mese etc.)

In ceea ce privesc produsele realizate pentru piata comunitara, avem in derulare un program de productie convenit cu societatea    CMM SARL din FRANTA.

                        O mica parte din produsele noastre vizeaza si clientela -persoana fizica-. Producem porti, usi, garduri, boxe, balustrazi, scari interioare din otel si otel inox.

Joburile firmei

Lacatus mecanic
Arad
13-02-2017
Vopsitor
Arad
13-02-2017
Sudor MIG-MAG
Arad
05-07-2016
Axello