Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Marlex Impex Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Orastiei, Nr. 10, Cluj Napoca, judet Cluj
Pagina web
www.marlex.ro

Descrierea firmei

Cu experienta celor peste 20 ani de activitate, putem spune ca suntem profesionistii de care aveti nevoie atunci cand doriti sa amenajati magazinul, depozitul sau biroul dumneavoastra.

Oferim clientilor nostri solutii complete de amenajare pentru o gama diversificata de tipuri de magazine sau raioane specializate: neutre alimentare, vinuri, legume fructe, panificatie, vracuri, magazine specializate de electronice, electrocasnice, textile incaltaminte, metalo-chimice, tip brico, home-deco, DIY.

Suntem producatori de mobilier specific executat din PAL melaminat, lemn, sticla si metal (de exemplu: rafturi de legume fructe, rafturi de panificatie, rafturi de vin, rafturi de vracuri, mese, tejghele si vitrine de prezentare, info-desk, POS).

Producem, de asemenea, mobilier pentru birouri, hoteluri si restaurante.

Cele mai noi servicii care le punem la dispozitia clientilor nostri sunt cele de vopsire MDF. MDF-ul vopsit este in trend in momentul de fata in materie de mobilier, deoarece exista posibilitatea de a realiza un numar foarte mare de culori si de finisaje. Se poate crea mobila cu design modern, captivant sau mobila cu design clasic realizata cu fronturi frezate in diverse moduri.

Joburile firmei

Secretara
Cluj-Napoca
02-10-2017
Contabil
Cluj-Napoca
02-10-2017
Muncitor montator rafturi metalice
Cluj-Napoca
02-10-2017
Tamplar in PAL
Cluj-Napoca
02-10-2017
Consilier tehnic vanzari mobilier comercial
Cluj-Napoca
07-11-2013
Axello