Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Marincu George

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. L. Rebreanu, Valu Lui Traian, judet Constanta
Pagina web
marincu.ro

Descrierea firmei

Realizez tablouri sculptate, bazorelief din lemn de diferite esente, 100% manual.

Prin modul meu de creatie si lucru incerc sa dau o a doua viata lemnului si sa ii maresc valoare dandu-i o parte din spiritul meu liber si din creatuvitatea mea nativa cu care am fost inzestrat.

Orice tema, imagine, mai putin peisajul se poate realiza in stilul basorelief, dar eu m-am rezumat la cateva domenii care se potrivesc foarte bine cu stilul de sculptura neslefuita, cu urme de dalta si la final lacuite pentru o intretinere usoara, adica cat mai natural cu putinta, mai traditional.

Sculpturile sint pe diverse teme: rustice, religioase, crame, vinatoresti, si altele deosebit de bine lucrate. Acestea pot fi comandate chiar cu modificari ale dimensiunilor formelor, sau din stoc.

Excelez prin experienta de 37 de ani doar in domeniul acesta, al bazoreliefului pe care l-am perfectionat foarte mult.

Dimensiunile afisate sunt variabile si se pot modifica in functie de cerintele dvs. de semeni si modificari ale peisajelor care intregesc compozitia lucrarilor.

Accept colaborare pe teme de crame pentru a sculpta usi deosebite atat pentru firme specializate cat si pentru persoane fizice care doresc sa dea o nota de frumos spatiului propriu. Usile sunt unicate deocamdata, partea de tamplarie facuta de un meserias tamplar, fiind confectionate cu tablii provenind din creatia personala.

Comenzile se fac prin telefon, putandu-se astfel discuta diferitele detalii care insotesc comanda.

Va garantez opere de arta exceptionale facute cu mult suflet.

Axello