Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Marculesti-Combi S.a.

Angajati
101-500
Adresa
Marculesti, Marculesti, judet
Pagina web
www.bigboy.md

Descrierea firmei

Intreprinderea Marculesti-Combi a inceput activitatea sa in 1984 ca o uzina experimentala de productie a nutreturilor combinate si a laptelui regenerat. In prezent Marculesti - Combi este un complex agricol puternic care dispune de: elevator, punct de colectare a produselor agricole, complex de crestere a animalelor, centru industrial, departament de vinzari. La elevator se foloseste pastrarea cerealelor atit in depozite cit si in silosuri, lucreaza moara, sectia de producere a cerealelor, complex de producere a uleiului, brutarie proprie.

Fabrica de furaje ofera un ciclu complet de productie ce include toate etapele de la prelucrarea cerealelor pana la producerea nutreturilor combinate unice si a concentratelor, ambalarea si livrarea produsului.

Echipamentul modern cu randament ridicat, care include o linie avansata de microdozare (cu o precizie inalta) ofera producerea nutreturilor combinate si concentrate complet rationate si omogene de cea mai inalta calitate. Produsele Big Boy sunt fabricate din materie prima naturala fara OMG si stimulatori de crestere, ce corespund standartelor si specificatiilor tehnice.

Personalul calificat verifica strict calitatea materiei prime si produselor finite in laborator, cat si asigura controlul intregului proces de producere.

Nutreturile combinate si concentratele Big Boy fabricate la Marculesti-Combi satisfac pe deplin necesitatile in substante bioactive si nutritive ale animalelor conform virstei si asigura 100% utilizarea potentialului genetic.

Laboratorul intreprinderii Marculesti-Combi este certificat in conformitate cu standardul international ISO: 9001

Axello