Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Marco & Dora Impex Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Mahmudiei, Nr. 1, Km. 0, Tulcea, judet Tulcea
Pagina web
www.electromd.ro

Descrierea firmei

Magazin online cu o gama foarte variata de produse si branduri de electronice, electrocasnice, articole pentru bucatarie, home&deco, accesorii auto, electrice, scule si unelte electrice, instrumente muzicale, echipamente pentru protectia muncii si multe altele toate la preturi foarte avantajoase cu livrare imediata din stoc propriu sau al furnizorilor.

Livrare

Produsele sunt livrate in        24-48 h in toata Romania folosind serviciile de curierat rapid FAN COURIER EXPRESS dupa confirmarea telefonica a comenzii lansate.

Valoarea transportului va fi comunicata telefonic la confirmarea comenzii.

Plata
Produsele pot fi achitate ramburs la curier (numerar/*card) la primirea coletului sau cu O.P. in baza facturii emise de catre firma noastra totul in conditii de siguranta maxima.

Garantie
Toate produsele comercializate de MARCO & DORA IMPEX beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24        luni de la data achizitiei.

Politica de returnare
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur la adesa de email:dora_electronics@yahoo.com
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa: Str. Mahmudiei, nr 1, Km 0, Tulcea, Tulcea, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate promovata de MARCO & DORA IMPEX explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
MARCO & DORA IMPEX nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon.
SICAP
Produsele comercializate de firma noastra sunt disponibile pentru achizitie publica directa si prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP
Pentru a demara procesul de achizitie rugam sa ne contactati telefonic        la nr .0747609482 sau pe email :dora_electronics@yahoo.com.

Program
Luni-Vineri:9-16
Online:Non stop

Datele de contact ale firmei:

SC Marco&Dora Impex SRL
CUI: RO14688733
Nr. inerg. Registrul Comertului: J36/173/2002
Punct de Lucru .Str. Mahmudiei, nr.1, Km .0, Tulcea ,Romania
RO85 INGB 0000 9999 0817 0273 ING BANK NV
RO74 UGBI 0000 2520 1403 8RON Garanti Bank
RO71 TREZ 6415 069X XX00 1284-Trezoreria Tulcea
Capital Social: 50.000 Lei

E-mail: dora_electronics@yahoo.com
Web:https://electromd.ro
Facebook:Electromd.ro


VANZARI EN-GROSS SI EN-DETAIL


INFORMATII SI COMENZI:
ORANGE: 0746-661-445
VODAFONE:0735-818-947

Marco&Dora va doreste cumparaturi placute !

Joburile firmei

Lucrator comercial
Tulcea
23-09-2015
Administrator site
Toate orasele
19-07-2015
Axello