Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mara Logistics Quality

Angajati
11-50
Adresa
Drumul intre Tarlale, Nr.160-174, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.maralogistics.ro

Descrierea firmei

Ma.Ra Logistics Quality - Mai mult decat transport

Pentru ca ne pricepem la ceea ce facem, incepand cu anul 2000 suntem corespondentii Grupului Albini&Pitigliani in Romania.

Astfel, beneficiem de toate avantajele unei retele cu acoperire globala, cu know-how si experienta in expeditii de peste 75 de ani! Ma.Ra Logistics Quality ofera servicii de transport terestru, maritim si aerian, atat la import, cat si la export. Obiectivul nostru este acela de a obtine increderea clientilor nostri, datorita calitatii si punctualitatii serviciilor, care sunt punctul nostru forte si care ne-au permis consolidarea raporturilor comerciale cu clientii nostri pe termen lung.

5 FACTORI PENTRU SUCCES

Acoperire Globala
Prin partenerii nostri beneficiem de suportul a peste 200 de corespondenti din intreaga lume, transportand marfuri generale spre si dinspre aproape orice colt al lumii. Avem conexiuni zilnice pentru transport intracomunitar si transport extracomunitare in regim LTL si FTL spre si dinspre: Italia, Franta, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc.

Flexibilitate
Ne putem adapta cu usurinta la cerintele de transport de marfa ale clientilor nostri. Prin flexibilitate in relatiile comerciale, organizam transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate (textile si confectii pe umerase, bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de ingrijire personala, uz casnic, mobila, mecanice si piese de schimb).

Experienta Relevanta
Cu o experienta de peste 20 de ani, echipa MaRa Logistics isi dezvolta permanent resursele, cunostintele si competentele in domeniul transporturilor si expedierii internationale. Intreaga echipa este instruita permanent in vederea perfectionarii calitatii serviciilor oferite si a dezvoltarii profesionale.

Servicii Specializate
Suntem recunoscuti astazi de multi producatori de articole de imbracaminte din Romania, ca parteneri de incredere in acest transport specializat de materiale textile si GOH. Incercam intotdeauna sa dezvoltam servicii de transport specializate pentru alte industrii. In afara de transportul marfurilor generale si nu numai, venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de asistenta vamala si export control necesare pentru transportul international (extracomunitar) de marfuri.

Avantajul Costului
Avand parteneriate solide cu furnizorii, transportatorii si alti furnizori de servicii, putem ajuta si oferi preturi competitive clientilor nostri. Costurile noastre sunt optimizate permanent in functie de cerintele actuale ale pietei.

Joburile firmei

Expeditor International Junior
Bucuresti
11-01-2019
Expeditor international
Bucuresti
10-12-2018
Axello