Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Mag Studio Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Frederic Mistral, Nr. 11, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.noiz.ro

Descrierea firmei

Din 2004 existam oficial in Romania ca producator si distribuitor de echipamente audio profesionale. Neoficial activitatea noastra in acest domeniu a inceput in anii '97 -'98, mai mult din entuziasm decat din perspectiva unei afaceri, produsele si componentele existente atunci pe piata fiind excluiv de o calitate indoielnica.

Sonorizarile publice diverse si construitul boxelor ne-au ajutat sa crestem de la un nivel amatoricesc si sa devenim profesionisti, in decursul a 6-7 ani de munca intr-un domeniu tehnic total crud la noi.

Improvizatiile au fost inevitabile atat timp cat pe piata erau rare chiar si niste difuri rusesi la mana a doua, iar boxele UNITRA (din Polonia), erau foarte scumpe si greu de procurat.

In 2001 am inceput sa aducem din Ungaria difuzoare, de asemenea nu foarte calitative, dar suficient cat sa putem pretinde ca facem un anumit model de boxa cu niste difuri care nu sunt "unicat".

Din 2004 am infiintat Mag Studio, producator de incinte acustice profesionale si distribuitor autorizat pentru cateva marci cu care am incheiat parteneriate cum ar fi: P-audio, Selenium, Ecler, Thomann, Carlsbro, Dynacord, Electro-Voice, etc.

Tinem sa mentionam cateva aspecte legate de boxele STUDIO M, pe care noi le producem si le distribuim:
Gama actuala care se produce este prezentata integral pe www.mag-audio.ro, exceptand modelele HX 15 PRO, HS 15 PRO, HS 12 PRO si SX 18 PRO, care sunt prezentate doar cu titlu informativ, pozele fiind de la modelele anteroiare, doar pretul si descrierea reflecta realitatea.

Componentele utilizate in boxele mai ieftine, cu destinatii semi-profesoinale sau hobby sunt selectate dintr-o gama larga de difuzoare si accesorii produse in China, dar care din punct de vedere acustic corespund descrierior prezentate in instructiuni sau pe site.

Boxele profesionale marca Studio M contin componente P-audio, Selenium, Neutrik. Filtrajele si protectiile sunt dimensionate si relizate exclusiv de Mag Studio SRL in atelierul propriu din Timisoara.

Axello