Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Maer Tools Srl.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Orizontului, Nr. 3, Pantelimon, judet Ilfov
Pagina web
www.maertools.com

Descrierea firmei

Maer Tools S.r.l. activeaza de peste 20 ani pe piata romaneasca, aducand o experienta si tehnologie dobandite in peste 50 de ani in Europa Occidentala, garantand mereu calitatea la cele mai inalte standarde.

Punctele de forta sunt asistenta calificata si gama diversificata de produse ce acopera orice exigenta, de la utilaje industriale, consumabile pentru firme de marmura, curatenie profesionala, contructii, pana la masini pentru pardoseli, monodiscuri, aspiratoare, scule si accesorii pentru gresie si faianta, abrazive, diamantate, discuri si substante profesionale pentru hoteluri, comunitati, restaurante, spitale.

Oferim consultanta de specialitate privind alegerea si punerea in opera a produselor, precum si service profesional care garanteaza folosirea maxima a utilajelor, iar portofoliul nostru de clienti de renume ne recomanda drept partenerul perfect pentru calitatea lucrarilor dumneavoastra.

Maer Tools este distribuitor exclusiv in Romania pentru numeroase marci de renume mondial.

Domenii de interes:
Echipamente, utilaje, consumabile firme de marmura, curatenie profesionala, masini monodisc, aspiratoare industriale, abrazive, consumabile diamantate, discuri diamantate, substante, detergenti, impermeabilizanti, decapanti, convertitori rugina, masini debitat, masini taiat, masini profilat, masini slefuit, masini spalat industrial, echipamente si consumabile profesionale pentru hoteluri, comunitati, spitale, aeroporturi, centre comerciale.

Joburile firmei

Asistent director/conducere
Bucuresti
06-06-2019
Muncitor pentru intretinere
Bucuresti
03-06-2019
Specialist marketing - vanzari
Ilfov, Bucuresti
03-06-2019
Contabil sef
Ilfov, Bucuresti
22-05-2017
Operator calculator, baze de date si e-commerce
Bucuresti
04-01-2016
Axello