Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Madcom Dls Impex Srl

Angajati
51-100
Adresa
Str. I.C. Filitti, Nr. 6, Et. 3, Ap. 12 A, Sector 3, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.dlsbus.ro

Descrierea firmei

Firma Madcom DLS Impex din Bucuresti a luat fiinta in anul 1997 si este o firma de transport ce ofera servicii de inchirieri autocare, inchirieri autocare si servicii de transport de persoane, obiectele noastre principale de activitate fiind: inchirieri microbuze, inchirieri autocare si transport de persoane intern si international.

Societatea noastra ofera transport de persoane prin curse regulate pe trasee locale si interjudetene (Bucuresti, Tecuci, Bacau, Roman, Pascani, Rosiorii De Vede, Caracal, Corabia, Calafat, Slatina, Izbiceni), transport de persoane in sistem turistic intern si international, cat si transport de persoane pentru angajati de la domiciliu la sediu firmei, locul de munca si punctele de lucru conform celor convenite prin contract.

De asemenea, asiguram transporturi ocazionale de persoane pentru diferite evenimente speciale, curse speciale, calatorii de afaceri si de agrement, servicii de protocol, transport pentru delegatii, transportul persoanelor catre un punct stabilit, transportul catre si de la intalniri de afaceri, tururi de oras, tururi de tara, conferinte, tabere scolare, baluri, diverse ceremonii, excursii si va consiliem in organizarea calatoriilor, vacantelor si evenimentelor.

Ne straduim sa dezvoltam relatii de lunga durata cu toti clientii, persoane fizice si firme, prin asigurarea de servicii de transport la standarde ridicate si la cel mai bun raport calitate si pret. Astfel, zecile de mii de turisti care au circulat cu MADCOM DLS Touring in Romania si in strainatate au fost multumite si au devenit clientii nostri permanenti. Putem spune ca activitatea desfasurata pana acum a demonstrat ca relatia cu clientii nostri o tratam ca pe un parteneriat benefic pentru ambele parti.

Axello