Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ma.ra Logistics Quality

Angajati
11-50
Adresa
Drumul intre Tarlale, Nr. 160-174, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.maralogistics.ro

Descrierea firmei

MA.RA Logistics Quality Srl furnizeaza servicii de transport in groupage expeditii terestre, maritime si aeriene, import si export din si catre Romania.

Pentru ca ne pricepem la ceea ce facem, incepand cu anul 2000 suntem corespondentii Grupului Albini&Pitigliani in Romania. Astfel, beneficiem de toate avantajele unei retele cu acoperire globala, cu know-how si experienta in expeditii de peste 70 de ani!

5 FACTORI PENTRU SUCCES
Acoperire Globala
Prin ALPI Grup, beneficiem de suportul si colaborarea a peste 200 de corespondenti din intreaga lume. Astfel, cu MA.RA Logistics Quality puteti transporta marfuri spre si dinspre aproape orice colt al lumii.

Experienta Relevanta
Pentru a putea garanta satisfactia clientilor nostri, echipa MA.RA Logistics Quality, cu o experienta de peste 15 ani, isi dezvolta permanent resursele, cunostintele si competentele in domeniul Transporturilor si Expeditiilor Internationale.

Flexibilitate
Fiind o companie de nivel mediu din Romania, ne putem adapta cu usurinta la cerintele de transport ale clientilor nostri.
Prin flexibilitate in relatiile comerciale, organizam transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate (textile si confectii pe umerase, bunuri de larg consum, electronice, Hi-Tech, produse de ingrijire personala, uz casnic, mobila, mecanice si piese de schimb).

Servicii Specializate
Suntem recunoscuti astazi de o buna parte a producatorilor de confectii din Romania, ca parteneri de incredere in organizarea expeditiilor de textile si confectii pe umerase.
Pentru ca suntem pasionati de ceea ce facem, cautam permanent sa consolidam astfel de Servicii Specializate si pentru alte industrii.

Avantajul Costului
Avand incheiate parteneriate solide cu vendori, transportatori si alti furnizori de servicii, va putem garanta competitivitatea tarifelor noastre.

Joburile firmei

Expeditor International Junior
Bucuresti
11-01-2019
Expeditor international
Bucuresti
10-12-2018
Axello