Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

M& M Product Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str.Campului, Nr.1, Rasnov, judet Brasov
Pagina web
www.mmproduct.ro

Descrierea firmei

Sc M&M Product Srl a fost fondata in 1994 in Brasov si impreuna cu Dekofilm Romania - producator de folie termocontractibila din PVC si Mini M&M Plast - producator de folie termocontractibila din polietilena formeaza unul din cele mai puternice grupuri de firme din domeniul ambalajelor flexibile din Romania.

Sc M&M Product Srl deruleaza activitate de distributie in domeniul ambalajelor flexibile pe piata romaneasca, avand un portofoliu bogat de produse si servicii, o forta de vanzare foarte bine pregatita si un suport logistic care ne permite sa satisfacem nevoile unui numar mare de clienti din toata tara.

M&M Product are puncte de lucru in Brasov - sediul central, Bucuresti, Craiova, Timisoara, Galati, Cluj Napoca si Iasi. Suntem reprezentanti exclusivi pe pe piata Romaniei ai companiei suedeze TRIOPLAST, pentru produse high-performance si pre-stretch.

De asemenea reprezentam produsele grupului de firme Dekofilm.                

Produsele pe care M&M Product le comercializeaza sunt: folii termocontractibile, folii stretch pretensionate pentru paletizat, folii stretch alimentare, caserole din polistiren expandat, benzi adezive, benzi industriale si masini de ambalat aferente produselor distribuite.

Axello