Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

M.F.L. Contract Services Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Titu Pertea, Nr. 9, Fagaras, judet Brasov
Pagina web
www.expertoutdoor.com

Descrierea firmei

Firma comercializeaza mobilier pentru amenajari HoReCa (hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, terase, piscine, SPA-uri, parcuri acvatice, plaje etc).

Mobilierul de exterior este realizat din polipropilena, HDPE sau ratan sintetic (impletitura din fibra plastic tip ratan).

Mobilierul de interior este realizat din lemn, plastic (polipropilena), piele sintetica, ABS, MDF, metal (aluminiu cromat) si se poate folosi se in amenajari de terase exterioare (cofetarii, gelaterii, cafenele).

Mobilierul de tip eveniment, scaune si mese rotunde pentru evenimente festive (nunti, banchete, botezuri, aniversari) este oferit intr-o gama variata de modele si culori la cele mai mici preturi de pe piata din Romania. Furnizorul numarul 1 pentru scaune chiavari si mese rotunde de 6-12 persoane.

Sezlongurile pentru plaja si piscina din metal cu textilena sunt din ce in ce mai popuare si le inlocuiesc cu succes pe cele din plastic si lemn, fiind mai usoare, mai rezistente, mai usor de intretinut si mult mai confortabile.

Expert OutDoor este furnizorul ideal de sezlonguri pentru plaja. Clientii nostri de pe litoralul romanesc ne recomanda!

Tot mobilierul comercializat de Expert OutDoor este deosebit de rezistent si se preteaza cu succes conditiilor de trafic intens specifice unitatilor de tip HoReCa. Servicii de calitate la cele mai bune preturi de pe piata!

Vizitati-ne pe www.expertoutdoor.com

Axello