Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

M & C Eco Paper Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Vadului, Nr. 12, Vinerea, judet Alba
Pagina web
www.mcecopaper.ro

Descrierea firmei

Sc M&C Eco Paper a luat fiinta in februarie 2005. Cu o echipa tanara si ambitioasa suntem preocupati sa oferim clientilor nostri produse de calitate si la cele mai mici preturi. Piata noastra de desfacere fiind cea interna.

Sediul societatii se aflta in localitatea Vinerea,Jud Alba iar obiectul principal de activitate il reprezinta productia de hartie igienica si prosoape de uz casnic. Alaturi de aceasta firma efectueaza distributia produselor propii in judetele Alba, Hunedoara si Timis. Productia si distributia se realizeaza cu ajutorul a 12 angajati.

Logistica, modul de conceptie si realizarea a gamei sortimentale, designul si calitatea ambalajelor sunt adaptate cerintelor pietei romanesti, in speranta diferitelor segmente de consumatori.

Mentinerea unui nivel scazut al pretului, raportat la calitatea deosebita a produsului finit, este una dintre politicile de baza pe care managementul firmei a adoptat-o pentru a stimula extinderea pe piata.

Dintre furnizorii principali amintim pe SC Vrancart SA Adjud si PeharTec SA Petresti, iar din portofoliul de clienti este alcatuit dintr-un nr. de peste 650 de societati comerciale si persoane fizice autorizate.

Joburile firmei

Muncitor necalificat
Cugir
18-06-2019
Muncitor necalificat presa balotat deseuri
Cugir
18-06-2019
Sofer cat. B
Cugir
29-05-2016
Reprezentant Vanzari
Cugir
28-02-2015
Operator masina rebobinat
Cugir
27-10-2014
Director vanzari
Cugir
29-04-2011
Axello