Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

M & B Inox

Angajati
5-10
Adresa
Utvin, Nr. 385, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Sc. M&B Inox este o societate comerciala cu sediul in Localitatea UTVIN, nr. 385 situata langa localitatea Timisoara, Judetul Timis, fiind o firma dinamica, activa in mai multe domenii de activitate: confectii inox si confectii metalice (sectorul industrial si rezidential), instalatii industriale si reparatii agregate si utilaje industriale, constructii de case in rosu sau cu finisaj.

Am incercat sa ne distingem in peisajul constructorilor prin promptitudinea si calitatea reperelor executate. Cautam in continuu sa ne perfectionam si sa oferim servicii de calitate clientilor nostri.

In acest sens, al calitatii produselor si serviciilor executate, sta ca si exemplu colaborari cu firme, institutii si persoane fizice de mai multi ani.

O mica parte dintre clientii nostri de referinta sunt: PRIMARIA SINMIHAIUL ROMAN, SC.A.G.M.A. TIUCA CONSTRUCT, SC INSTALATII PELICANUL SRL,SC ROMIGOS SRL, alte firme si numeroase persoane fizice din ROMANIA, AUSTRIA, GERMANIA.

SECTORUL INDUSTRIAL:

Confectii metalice:

* structuri metalice, scari metalice, scari metalice elicoidale, scari metalice cu trepte lenm, balustrade metalice, gratare metalice , rafturi si sisteme de depozitare din metal si inox, silozuri, alte confectii metalice la comanda.

SECTORUL REZIDENTIAL:

Confectii metalice si confectii din inox

* Scari pentru interior si scari pentru exterior. Scari construite pe structura din metal si pe structura din inox, scari elicoidale, scari pe vang, scari de trafic. Scari din structura de metal cu trepte din lemn masiv. Scari complete;
* Balustrade din inox, balustrade din inox pentru scari, balustrade din inox pentru balcoane, balustrade din inox pentru terase, balustrade din inox cu doua si trei intermediare, balustrade din inox curbate, balustrade din inox fanteziste, alt gen de balustrade din inox;
* Balustrade din fier forjat si din metal de la cele mai simple variante la cele mai complexe;
* Copertine pe structura din inox si metal, copertine curbate si copertine drepte placate cu policarbonat;
* Garduri din profile de metal, garduri din tabla, garduri din tabla cutata, garduri din zidarie si garduri din boltari;
* Porti si garduri din fier forjat.
* Porti si garduri din inox

SECTOR CONSTRUCTII:

* Constructi la rosu (case,cladiri)
* Constructi la cheie case,cladiri)
* Lucrari de finisaje interioare si exterioare.

Joburile firmei

Sudori
Timisoara
12-07-2018
Muncitor calificati si necalificati
Toate orasele
12-07-2018
Axello