Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

LYS Inedit-Design

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Aleea Coconilor, 2D, Targoviste, judet Dambovita
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma LYS INEDIT DESIGN - prima firma de decoratiuni interioare si spatii comerciale din Targoviste - iti ofera solutii inedite si complete de design, consultanta in alegerea si achizitionarea finisajelor de calitate, a mobilierului si a celor mai inspirate culori, texturi si materiale!

Firma LYS INEDIT DESIGN te ajuta sa definesti stilul locuintei tale in functie de gusturile si personalitatea ta si iti poate recomanda mai multe oferte din care tu sa o alegi pe cea optima!
Vrei sa iti amenajezi caminul, spatiul in care locuiesti si imparti bucuriile cu cei dragi? Sa aduci frumusetea si bucuria primaverii in casa si in gradina ta? Sa dai o nota inedita si proaspata universului in care iti petreci cele mai frumoase clipe din viata ta?
Apeleaza cu incredere la firma LYS INEDIT DESIGN Targoviste!

Poti amenaja o singura camera, intreg apartamentul, casa ori gradina indragita!

Vei face economie de timp si de bani pentru ca firma LYS INEDIT DESIGN iti recomanda furnizori de calitate pe care tu singur nu ii poti gasi si iti poate recomanda o echipa de lucratori care sa duca la bun sfarsit proiectul visat, fara pierderi inutile de materiale!

Vrei sa creezi un decor cald, primitor si confortabil oaspetilor restaurantului sau pensiunii tale? Sa creezi un decor minunat pentru cele mai frumoase momente din viata ta? Apeleaza cu incredere la firma LYS INEDIT DESIGN Targoviste!

Ai un spatiu comercial care vrei sa atraga mai multi clienti si astfel succesul tau sa creasca?
Nu uita! Vitrina este cartea te de vizita! Apeleaza fara ezitari la firma LYS INEDIT DESIGN pentru un decor unic!

Axello