Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Lucky Store Solution SRL

Angajati
5-10
Adresa
Str. Sulina, Nr. 6F, Loc. Berceni, Loc. Berceni, judet Ilfov
Pagina web
www.luckystore.ro

Descrierea firmei

Societatea Lucky Store Solution SRL este unul din liderii in comertul sau producerea de arcuri si filtre industriale la comanda clientului, rulmenti, role si roti industriale, carucioare hypermarket, cosuri cumparaturi, mobila, confectii metalice, precum si alte dotari pentru amenajari supermarket sau hypermarket.

Compania noastra fabrica sau importa aceste produse intr-o gama diversificata, acest lucru fiind posibil datorita parteneriatului cu firme de renume din intreaga lume (peste 100 de societati din USA, Germania, Austria si Asia), folosind linii de fabricatie moderne, logistica sincronizata precum si procese tehnologice avansate.

Momentam va oferim o varietate de peste 25.000 variante de roti si role, incepand de la roti de mobilier, roti medicale din plastic pana la rotile de sarcina ridicata capabile sa transporte peste 10 tone.

In plus compania noastra asigura la cerere si executia de role si roti, cosuri plastic, arcuri si filtre aer industriale dupa specificatiile clientului. Aceste roti si role pe care le executam sunt realizate intr-o gama extrem de larga de variante, cu prindere pe placa sau bolt, cu roata pe rulment sau bucsa.

Pentru categoria arcuri si filtre aer industriale, executam la comanda orice tipomodel sau reper dupa specificatiile exclusive ale clientului.

Atentie - nu toate produsele noastre sunt listate in site. In cazul in care nu gasiti produsul dorit, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail in legatura cu solicitarea Dumneavoastra. In cele mai multe cazuri produsul este pe stoc, sau poate fi executat la comanda in timp relativ scurt in functie de volumul comenzii.

SC Lucky Store Solution SRL are ca principii de afacere flexibilitatea si apropierea catre clienti. Datorita acestor principii aplicate de catre compania noastra ne putem mandri de relatii, parteneriate si cooperari stabile cu toti clientii nostri.

Compania noastra nu este doar un fabricant care produce role si roti pentru dotari carucioare si amenajari hypermarket si supermarket. Pe langa aceasta activitate de productie Lucky Store Concept SRL comercializeaza: arcuri otel, rulmenti, echipamente si produse curatenie, mobila, carucioare cumparaturi , cosuri plastic, rafturi pentru dotari si amenajari hypermarket sau supermaket,filtre aer precum si material filtrant pentru producerea de filtre aer la preturi excelente, in functie de volumul comenzii.

Pentru carucioare, Lucky Store Solution SRL va ofera service si piese de schimb pentru reparatii:manere, sistemul antifurt cu fisa, sistemul de afisare pentru reclama, etc.

Putem oferi piese de schimb la preturi corecte raportate la standarde ISO pentru orice carucioare de productie europeana, americana, japoneza, taiwaneza, etc.

Va putem deasemenea scadea costurile de exploatare prin furnizarea subansamblelor (manere, sistemul antifurt cu fisa, plastic advertising board, etc.), repararea rotilor si carucioarelor precum si igienizarea cosurilor de sarma sau a carucioarelor tip hypermarket.

Pentru repararea carucioarelor, schimbul de roti, manere, etc., cu repere din stocul societatii noastre se ofera garantie.

Asiguram consiliere-montaj pentru rafturile comerciale cu garantie 720 zile precum si service post garantie.

We speak: english, italian, german, spanish!

Please do not hesitate to contact us for any questions!

Program: luni-vineri intre orele 10.00-19.00

office: 021.527.44.74
mobil: +40.722.377.859
fax: +40.318.167.891

Joburile firmei

Broker imobiliar
Ilfov, Bucuresti, Toate orasele
05-04-2016
Broker imobiliare full time
Ilfov, Bucuresti
26-02-2016
Pensionar - 4-8ore/zi
Ilfov, Bucuresti
08-03-2013
Axello