Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Lucau Construct Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Mircea cel Batran Nr. 70/A, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.lucauconstruct.ro

Descrierea firmei

Societatea Lucau Construct Srl. a fost infiintata in anul 2002 si are ca si domeniu principal de activitate    lucrarile de constructii la cladirile rezidentiale si nerezidentiale.

Inca de la inceput compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor.

Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare - cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.

Avand la baza un astfel de concept, un managment cu experienta si o echipa de muncitori calificati, pe care calitatea muncii lor ii recomanda, compania reuseste sa implementeze si sa pastreze sistemul amintit mai sus.

Beneficiile acestui sistem se reflecta si in situatia economica a societatii, cifra de afaceri si capitalurile proprii fiind in continua crestere, chiar si in aceasta perioada de climat economic instabil.

Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostrii in conformitate cu cerintele legale.

Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de calitate. Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare.

Joburile firmei

Inginer constructor
Timisoara
31-01-2017
Inginer constructor
Timisoara
16-10-2016
Inginer constructor
Timisoara
03-06-2016
Sofer
Timisoara
03-06-2016
Inginer constructor
Timisoara
05-04-2016
Instalator
Timisoara
18-08-2014
Inginer constructor
Timisoara
30-04-2014
Axello