Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Lucas Impex Srl

Angajati
11-50
Adresa
Elizeului, 44, Tulcea, judet Tulcea
Pagina web
www.lucas-impex.ro

Descrierea firmei

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de profil, firma noastra se mandreste cu faptul ca a fost prima care a initiat in Romania o astfel de activitate.

Prestigiul marcilor pe care le reprezentam ne-au asigurat un portofoliu de clienti care face din firma noastra cea mai importanta de pe piata autohtona de specialitate.

Suntem principalul furnizor a 50 de magazine de profil, administram 3 magazine proprii, 1 magazin on-line si un depozit de 500mp.

Oferta noastra se adreseaza artistilor plastici profesionisti sau amatori, decoratorilor, graficienilor, restauratorilor, artizanilor, etc.

Calitatea produsele noastre este garantata de numele firmelor pe care le reprezentam:

Maimeri, Winsor&Newton, Lukas, Fabriano, Mabef, Nazionale, Adria Artigianato, Masserini, Glorex, Fome, Ceramvetro sau Revees fiind unele din cele mai importante firme de profil din lume.
Culori pentru pictura si restaurare, cerneluri, creioane, vernisuri, lacuri si rasini speciale, pensule, sevalete, hartie pentru arta, sasiuri cu sau fara panza, mozaic, materiale pentru poleit, rame pentru tablouri, sunt produsele pe care le oferim, astfel incat nevoile clientilor nostri sa fie satisfacute deplin.

Valorile firmei noastre sunt oamenii, piata libera, dezvoltarea si castigul reciporc.
Metodele noastre de lucru si stilul de conducere se bazeaza pe cooperare si incredere.
Credem in valoarea angajatilor nostri si promovam dorinta si abilitatea lor de a gandi si actiona in interesul societatii.
Va oferim serviciile unei echipe de oameni tineri, competitivi, informati si flexibili.

Suntem bucurosi de fiecare data cand o cerere este solutionata cu succes de echipa LUCAS, lasand in urma ei o stransa legatura interumana.

Joburile firmei

Contabil autorizat
Tulcea
24-06-2010
Axello