Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Luc Invest Srl

Angajati
11-50
Adresa
DN2-E85, Nr. 79, Gura Calnaului, judet Buzau
Pagina web
www.lucinvest.ro

Descrierea firmei

Societatea Luc Invest s-a infiintat in anul 2003 datorita expansiunii pe care o cunostea la acea data domeniul constructiilor civile si industriale.

Inca de la inceput societatea noastra si-a propus sa devina un partener de incredere pentru constructori, antreprenori generali si subantreprenori, oferind solutii complete in desfasurarea activitatilor de constructii (schele metalice, popi metalici, cofraje, utilaje, scule si unelte).

Societatea Luc Invest reprezinta o retea nationala de furnizori de schele metalice, sisteme de cofrare, echipamente, accesorii si utilaje pentru constructii, unelte si scule, inchirieri echipamente si utilaje, etc.

Reprezentand producatori de prestigiu din Europa, compania noastra promoveaza pe piata romaneasca, calitatea cat si experienta la un standard european de actualitate. La ora actuala Luc Invest se numara printre primele societati importatoare din Romania de echipamente pentru constructii si isi propune sa aduca un plus de calitate in domeniul constructiilor.

Echipa Luc Invest vine in sprijinul dezvoltarii dumneavoastra cu solutii europene, profesionale, de ultima ora pe care le pune la dispozitia clientilor printr-un set complet de produse si servicii.

Avand o experienta de peste 12 ani in domeniul constructiilor, societatea Luc Invest si-a intarit pozitia pe piata, furnizand la ora actuala solutii complete si moderne pentru toate tipurile de activitati de constructii.

Joburile firmei

Sofer macaragiu categoria C
Bucuresti
08-02-2021
Schelari
Galati, Focsani, Bucuresti, Brasov, Braila
23-04-2019
Axello