Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Lotusland

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Principala, Bl. F12, Ap. 2, Berca, judet Buzau
Pagina web
-

Descrierea firmei

Suntem o echipa de tineri entuziasti si ambitiosi, cu experienta de 10 ani in industria productiei si design-ului de mobilier si decoratiuni, in special din metal.

Cea mai mare parte a timpului am petrecut-o lucrand alaturi de producatori din aproape intreaga lume, cu care dezvoltam articole noi, gasim metode de productie mai eficiente si mai sustenabile pentru mediu.

LOTUSLAND s-a nascut din dorinta de a impartasi aceasta experienta cu voi; credem ca ati aprecia foarte mult ceramica deosebita din Portugalia, designul minimalist scandinav, calitatea germana, handicraft-urile din India, lemnul frumos mestesugarit din Bosnia, metalul bine prelucrat in China, etc.

Racoarea metalului, caldura lemnului, stralucirea ceramicii si eleganta sticlei imbinate si combinate in forme si culori diverse creeaza efecte cu care dorim sa te surprindem. Ne place sa credem ca la noi produsul vine la pachet cu emotia!

Ne dorim LOTUSLAND sa fie un loc idilic, in care placutul se imbina cu utilul, care sa te inspire, sa te transpuna in diferite locuri si sa iti dea un sentiment de fericire, nostalgie, stare meditativa si siguranta.

Misiunea noastra este sa oferim o gama de mobilier si decoratiuni care se remarca prin design, calitate si pret, sunt fabricate transparent si responsabil fara riscuri pentru sanatate si mediu.

Este atat o promisiune cat si o responsabilitate!

Axello