Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Loredo Srl.

Angajati
11-50
Adresa
Str. Marasesti, Nr. 46, Focsani, judet Vrancea
Pagina web
www.fermier.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1996, Sc Loredo Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate.

Cu o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in comercializarea de pesticide, utilaje agricole si de prelucrare a produselor agricole (utilaje de vinificatie, mori de cereale, etc.). echipamente de gradinarit (motosape, motocultoare, tractoare, motopompe, instalatii de irigat, etc.), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sc. Loredo Srl.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Sc. Loredo Srl. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Ne puteti gasi la:

www.fermier.ro

www.magazinfermier.ro

0723.376.437 / 0743.376.437

Axello