Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Livingjumbo Industry S.A.

Angajati
101-500
Adresa
Str. Transilvaniei, 132, Buzau, judet Buzau
Pagina web
www.livingjumbo.ro, http://ambalaje-sacibigbags.ro

Descrierea firmei

Livingjumbo Industry SRL si-a inceput activitatea in Septembrie 2002 in Buzau, cu scopul unic de a oferi atit clientilor interni cA�t si externi saci tip big-bags - cu capacitate de incarcare cuprinse intre 250-2000 kg la o calitate superioara fata de oferta existenta pe piata.

Beneficiind de un know-how solid in industria maselor plastice, adaugand experienta si profesionalismul angajatilor sai, LIVINGJUMBO INDUSTRY reuseste ca in octombrie 2002 sa livreze cu success primele cantitati de saci cu 1 si cu 4 mA�nere pe piata europeana.

Flexibilitatea de productie ne-a ajutat sa a��confectionama�� saci pentru o serie de aplicatii din industria materialelor de constructii, produselor alimentare granulare (ex. grA�u, cereale, sare, zahar), industria ingrasamintelor, industria chimica, domeniul materialelor reciclabile - PET, PP, PE, PVC, ca sa numim doar citeva din segmentele de piata pe care le servim.

Sustinuti de Sistemul Integrat de Calitate-Mediu-Siguranta Alimentelor (ISO 9001, ISO 14001 si ISO 22000) si de certificatele acordate de Institutul German Labordata, precum si de posibilitatea livrarilor JIT (a��Just-in-timea��) utile clientilor care doresc reducerea costurilor cu marfa stocata, ne-am impus ca si un furnizor de incredere atat pe piata interna, cat si pe cea externa.

Unul din marile avantaje ale LIVINGJUMBO INDUSTRY este acela ca peste 90% din componentele constructive ale sacilor nostri sunt realizate in cadrul companiei, asigurand in acest fel un control riguros al tuturor produselor livrate - performanta ridicata din punct de vedere calitativ.

Intrucat fiecare sac tip big bags are propriile caracteristici constructive, oferim consultanta si sfaturi tehnice fiecarui client, ajutA�ndu-l sa aleaga cea mai buna solutie legata de ambalare.

In felul acesta, suntem convinsi ca ajutam clientii nostri sa elimine problemele legate de incarcarea, manipularea, depozitarea si descarcarea produselor lor, contribuind si la optimizarea transportului produselor ambalate fie in camion, fie in container.

Axello