Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Life Art Distributie

Angajati
5-10
Adresa
Bucuresti, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.lifeart.ro, www.umidificator-venta.ro

Descrierea firmei

Suntem o firma privata cu capital integral autohton, fondata in Bucuresti in anul 2003, specializata in importul, vanzarea, distributia, consultanta profesionla si inchirierea de aparatura mobila dedicata tratarii aerului: dezumidificare, climatizare, umidificare si purificare.

Clientii nostri activeaza ca organizatori de evenimentepublice sau private, firme de constructii si dezvoltatori imobiliari dar si persoane fizice, oriunde in Romania.

Portofoliul nostru divers de activitati esteorganizat in trei departamente specializate: Lifeart Events, Lifeart Rentals si Lifeart Shop. Te invitam sa descoperi produsele si serviciile prezentate pe site-ul nostru: www.lifeart.ro

Lifeart Rentals - este departamentul nostru specializat prin care oferim servicii de consultanta profesionala si de inchiriere de echipamente de tratare a aerului - dezumidificare, sisteme de incalzire si ventilare. Expertii nostri iti vor propune solutia cea mai potrivita nevoilor tale, iar echipa de tehnicieni va monta si va asigura functionarea optima a echipamentelor pe toata durata inchirierii.
In portofoliul nostru pe aceasta divizie se gasesc companii ca Magnum Expert Building, Bog'Art, Baneasa Developments, TerraNova Construct, Maurer Imobiliare si SCC Erbasu.

Lifeart Events - este depratamentul nostru specializat prina care oferim servicii de consultanta profesionala si de inchiriere de echipamente mobile de climatizare: aer conditionat mobil, sisteme de incalzire si sisteme de ventilare, toate acestea sunt gata sa dea un efect wow evenimentului tau. Expertii nostri iti vor propune solutia cea mai potrivita nevoilor tale, iar echipa de tehnicieni va monta si va asigura functionarea optima a echipamentelor pe toata durata inchirierii.
In portofoliul nostru pe aceasta divizie se regasesc evenimente ca Neversea, Untold, FITS si emisiuni ca Vocea Romaniei (ProTV) si Chefi la Cutite (Antena 1).

Lifeart Shop este locul in care gasesti orice produs de tratare de a aerului de care ai avea nevoie pentru acasa sau pentru uz industrial. Incepand cu instrumente de masura, dezumidificatoare, umidificatoare, purificatoare, pana la aeroterme si ventilatoare, aici vei gasi produsele cu tehnologiile cele mai avansate si preturile cele mai atractive.
In portofoliul nostru pe aceasta divizie se regasesc branduri precum Venta, Gann, Aerial, Heylo, AIR si Fral.

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Reprezentant vanzari/Inginer
Bucuresti
06-04-2021
Axello