Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Legno Art S.R.L.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Stefan Cel Mare 42-44, Ramnicu Sarat, judet Buzau
Pagina web
-

Descrierea firmei

Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Ramnicu Sarat, judetul Buzau.

Ceea ce isi propune firma Legno Art S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca mobila de bucatarie, mobila de dormitor, mobila copii, cuiere, dresinguri, mobila living, sifoniere. Compania noastra are un personal de 8 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Legno Art S.R.L..

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Legno Art S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Joburile firmei

Muncitor in industria lemnului
Rimnicu-Sarat
22-10-2018
Axello