Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Lastechno Weld-cut Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Luceafarului, Nr. 71, Buzau, judet Buzau
Pagina web
www.lastechno.com

Descrierea firmei

Sc Lastechno Weld-cut Srl a luat fiinta din dorinta noastra de a oferi clientilor echipamente de calitate intr-un domeniu vast si anume cel al prelucrarii tablelor.

Principalul nostru obiectiv este sa ne diferentiem de concurenta prin calitatea serviciilor si produselor furnizate si prin beneficiile pe care le aducem clientilor nostri. Printre aceste beneficii putem enumera:
- Amortizare rapida a investitiei
- Optimizarea proceselor de productie
- Cresterea productivitatii
- Diminuarea costurilor de productie
- Cresterea valorii adaugate a produselor, etc.

Toate acestea sunt realizate prin colaborarea cu firme foarte cunoscute ai caror distribuitori autorizati suntem pe piata din Romania.

SC LASTECHNO WELD-CUT SRL pune un foarte mare accent pe competenta partenerilor sai. Din acest motiv, vom suplimenta know-how-ul nostru despre procese si aplicatii industriale prin colaborarea cu parteneri renumiti pentru calitatea componentelor pe care le furnizeaza. Numele lor stau marturie in ceea ce priveste calitatea produselor oferite:

* accesorii de sudare MIG/MAG, TIG si consumabilele aferente pentru pistolete pentru sisteme robotizate - DINSE GmbH Germania.
* accesorii de sudare MIG/MAG, TIG si consumabilele aferente pentru pistolete manuale de sudare - HOLCH SCHWEISSBRENNER GmbH Germania.
* sisteme robotizate de sudare (laser, TIG, MIG/MAG) si taiere (laser, plasma) - VALK WELDING Olanda.
* echipamente de sudare manuale - WECO SRL Italia si MAHE GmbH Germania.
* echipamente laser pentru sudare, taiere si marcare.
* echipamente de debitare cu jet de apa si plasma - JEKRAN Malta.
* consumabile de taiere cu plasma si laser compatibile cu echipamentele produse de: Hypertherm, Kjellberg, SAF, ESAB, TRUMPF, BYSTRONIC, etc.
* consumabile de taiere cu jet de apa compatibile cu echipamentele produse de: Omax, KMT, Flow, Technocut, Waterjet Italiana, Waterjet Sweden, etc.

Pentru noi primul pas catre fiecare comanda este bazat pe analiza produsului sau aplicatiei dorite, deoarece aceasta este baza de pornire in drumul spre a oferi clientilor satisfactii si beneficii maxime.

Examinarea detaliata a produselor si proceselor utilizate conduce la o evaluare a intregului proces si posibil la o sugestie de reproiectare a acestora in scopul cresterii competitivitatii lor. La final, clientii nostri vor beneficia de o mai mare precizie si o mai buna reproductibilitate ca si de un design atractiv.

Contactati-ne si cu siguranta veti gasi solutii adecvate necesitatilor dumneavoastra!

Axello