Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Lamar Impex

Angajati
5-10
Adresa
Prahova, Ploiesti, judet Prahova
Pagina web
http://www.procesarehartie.bizoo.ro

Descrierea firmei

Suntem producatori cu experienta de peste 18 ani, atestati cu Certificat Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001-2008 pentru fabricarea de utilaje si echipamente din industria hartiei si cartonului.

Fabricam si vindem utilje & echipamente care fabrica, prelucreaza, portioneaza si lamineaza role hartie igienica in 1/2/3/4 straturi din celuloza sau hartie reciclata/ calitate medie:

- Utilaj fabricare role hartie jumbo/ minijumbo;
- Utilaj fabricare role dispensere;
- Utilaj procesare prosop hartie tip HORECA (laminat intre 2 sau 3 straturi);
- Utilaj fabricare si laminare prosop hartie cu destinatie medicala;
- Utilaj fabricare / laminare prosop hartie cu destinatie catering/ restaurant;
- Utilaj fabricare si procesare proosp hartie cosmetic;
- Slittere fabricare benzi hartie si benzi carton fin;
- Banzice speciale pt taiat spuma poliuretanica, plastic gros de 10-15cm si sul PA;
- Taietoare de disc pentru prosop hartie si role hartie diverse grosimi;
- Echipament pentru fabricarea tuburilor din carton stratificate in diverse tipuri, lungimi, grosimi;
- Utilaj pentru procesarea si fabricarea rolelor hartie pentru casele de marcat;
- Utilaj pentru fabricarea sulurilor din carton (tevi textile, rulouri suport industriale, suluri industria chimica, etc.)
- Echipament pentru fabricarea servetelelor de masa imprimate prin stantare mecanica impaturite in 2, 4, 6 foi la diverse dimensiuni de servetele: 12x12cm; 16x16cm; 20x20cm; 24x24cm;
- Echipament fabricare cearsaf industrial din hartie la lungimi mari.

Fabricam si vindem alte 43 tipuri si variante de utilaje si echipamente din industria procesarii hartiei si cartonului. Toate utilajele si echipamentele fabricate de firma noastra sunt simple, automatizate, partial sau full automatizate; derulatoare dotate cu sisteme de pretaiere si gofrare a hartiei.

Acum avem la vanzare un nou MODEL DE GOFRARE A HARTIEI tipul romburi canelate, model puncte-puncte, model linii intrerupte cat si alt MODEL combinatie romburi cu puncte.

UTILAJELE FUNCTIONEAZA ATAT LA 220V CAT SI LA 380V. LA LINIILE DE 3,4,5 UTILAJE - DISCOUNTURI DE PANA LA 15%.

Preturi la vanzarea de utilaje - negociabile cu discount si vanzari in rate lunare egale.

La livrarea utilajelor, se ofera garantie 12 luni, declaratie de conformitate, cartea tehnica a utilajului, norme de securitate in munca psi si ntsm in vigaore, 3 tipuri de procese verbale, incheiate pe raspunderea fabricantului, o lista a consumabilelor, atestat Managementul Calitatii SREN ISO 9001-2008/.

SERVICII GRATUITE: TRANSPORTUL UTILAJELOR, MONTAJUL SI PUNEREA IN FUNCTIUNE A UTILAJELOR, EFECTUARE PROBE CU HARTIA DVS, INSTRUCTAJUL OPERATORULUI CARE VA DESERVI UTILAJUL/ UTILAJELE, MODALITATE EFECTUARE PRODUCTIE SI AMBALARE.

CONSTRUCTIE, FABRICARE, PRELUCRAE consumabile utilaje si diverse piese din ind.mecanica, piese metalice strunjite, sudate, frezate, dupa schita sau model proiectat: modele noi gofratoare pt hartie igienica si prosop hartie,etc. nu efectuam reparatii utilaje second hand/ uzate, folosite.

Cerere oferta tehnica si de pret utilaje si echipamente din industria procesarii, fabricarii, portionarii si laminarii hartiei, prosopului de hartie, servetele hartie si a cartonului pe care firma noastra le fabrica cu o experienta de peste 18 ani - sau alte intrebari legate de aceasta afacere (plan de afacere, profitabilitate, stas-uri role hartie, furnizori semifabricat hartie & carton, etc) la 0763839059, 0747137471, utilajehartie@gmail.com; infohartie@yahoo.com;
www.procesarehartie.bizoo.ro.

Axello