Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Label Print Srl

Angajati
11-50
Adresa
Str. Maior Alexandru Campeanu, Nr. 48, Sector 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.labelprint.ro

Descrierea firmei

Societatea noastra Label Print SRL este pe piata de mai bine 15 ani si comercializeaza o gama larga de ambalaje si produse din hartie.

Suntem in topul celor mai mari tipografii flexografice din Romania si oferim solutia completa in conceperea etichetelor autoadezive in rola si in coala ca urmare a tehnicii moderne flexografice utilizate si a experientei bogate in domeniul executarii lucrarilor tipografice.

Oferim serviciile de prepress ce presupun machetarea si pregatirea de tipar prin incadrarea designului in forma si dimensiunea finala a tiparului, prelucrarea si adaptarea fotografiilor, efectuarea ajustarilor si a corectiilor impuse de tehnologia de tipar, derularea testelor de calibrare pentru obtinerea unui tipar de calitate si confectionarea placilor (matritelor, cliseelor) de tipar.

De asemenea, in oferta noastra personalizata sunt incluse consultanta, serviciile de livrare pe care le putem asigura prin propriul parc auto precum si consultanta tehnica cu privire la montaj, intretinere si reparatii echipamente dedicate.

Va asteptam cu drag sa ne contactati!

Axello