Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Kronvet E.R. S.R.L.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Aurel Marin, 3, Brasov, judet Brasov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Inca de la infiintare KRONVET E.R. S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Firma KRONVET E.R. S.R.L. are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii veterinare, accesorii - spital . Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma KRONVET E.R. S.R.L.    este promovata    o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania KRONVET E.R. S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Joburile firmei

Asistent veterinar
Brasov
15-08-2014
Asistent veterinar
Brasov
24-02-2012
Axello