Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Kosmetikum Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Noua, Nr. 25, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.kosmetikum.ro

Descrierea firmei

Kosmetikum Srl - suntem o companie infiintata in anul 2002, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse si aparate cosmetice profesionale.

Suntem distribuitor unic in Romania pentru produsele si tratamentele de remodelare corporala prin metoda de infasare Wiener Kosmetikum .

Suntem preocupati sa oferim clientilor nostrii cele mai moderne si performante tehnologii si aparate in domeniul infrumusetarii:
- distribuim o gama completa de aparate de epilare definitiva : Dioda laser 808nm, SHR, e-Light si IPL
- distribuim in Romania aparatele de Presomasaj si Drenaj limfatic marca Doctor Life intr-o gama completa profesionala, pentru saloane cosmetice, centre SPA si centre de recuperare.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de produsele si serviciile noastre.

Experienta noastra si relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Contactati-ne si veti gasi toate informatii necesare pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello