Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Kosmetikum Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Noua, Nr. 25, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.kosmetikum.ro

Descrierea firmei

Kosmetikum Srl este o companie infiintata in anul 2002, in Timisoara, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse si aparate cosmetice profesionale.

Distribuim produsele profesionale Wiener Kosmetikum pentru remodelare corporala, slabit, anticelulitice, antivergeturi, produse pentru tratamente faciale.
Distribuim echipamente pentru estetica faciala si corporala: Epilare definitiva IPL si e-Light, Radiofrecventa multipolara, Cavitatie, Vacuum, Crioterapie, Oxigenoterapie, Presomasaj si Drenaj limfatic, Mezoterapie, Hidrodermabraziune, Lipolaser.

Avand o bogata experienta pe piata, incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Experienta noastra si relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello