Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Komfort Ambient

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Marasesti, Nr. 161, Ploiesti, judet Prahova
Pagina web
www.termopane-ploiesti.ro

Descrierea firmei

Komfort Ambient, dealer termopane in Ploiesti, va ofera un serviciu unic in domeniul tamplariei PVC:
comenzi la domiciliu

Simplu: sunati la tel-0726174890, programati o vizita si un reprezentant al firmei se va deplasa la locuinta dumneavoastra pentru a masura si a va face pe loc o oferta de pret.

Gratuit: acest serviciu va este oferit gratuit de firma noastra si nu implica nicio obligatie de cumparare din partea dumneavoastra.

Fara timp pierdut: daca sunteti de acord cu pretul ofertei noastre, nu mai e nevoie sa va deplasati la magazin. reprezentantul firmei o sa va completeze pe loc un contract cu suma contractata si avansul de 50% achitat de dumneavoastra.

Termene respectate: tot atunci se va stabili de comun acord data montajului in functie si de programul dumneavoastra.

Servicii profesionale: dupa montaj, proprietarul va face receptia lucrarii impreuna cu reprezentantii firmei printr-un proces verbal de receptie, se preda certificatul de garantie si se incaseaza restul de plata.

Komfort Ambient va ofera urmatoarele servicii, in ploiesti si pe raza judetului Prahova: tamplarie pvc, termopane, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri exterioare din pvc si aluminiu, rulouri textile sistem caseta, clasic si day&night, plase insecte cu balamale, plase insecte tip rulou fereastra sau usa, usi de garaj tip rulou din pvc, usi de garaj cu lamele din aluminiu, usi de interior, usi de exterior, tamplarie pvc fatada balcon, tamplarie pvc laterala balcon, usi de balcon, glafuri de interior si exterior.

Joburile firmei

Montator tamplarie pvc
Ploiesti, Toate orasele
19-03-2018
Consilier(a) vanzari
Ploiesti
12-08-2014
Axello