Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Kokkai Comimpex S.r.l.

Angajati
101-500
Adresa
Str. Castanilor, Nr. 6, Constanta, judet Constanta
Pagina web
www.kokkaisecurity.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1991, Kokkai Comimpex S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Constanta, judetul Constanta.

Compania Kokkai Comimpex S.R.L. efectueaza paza si securitate, supraveghere video, monitorizare, alarme, garda de corp. Firma noastra are o echipa de 150 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Kokkai Comimpex S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Axello