Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Kinetech Distribution Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Constructorilor, Nr. 4, Galati, judet Galati
Pagina web
www.kinetech-distribution.ro

Descrierea firmei

Societatea comerciala Kinetech Distribution SRL a fost infiintata in anul 2005, ca o societate cu capital integral romanesc. Brandul Kinetech Distribution SRL este marca inregistrata la Osim.

Kinetech Distribution SRL isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei si comercializarii produselor si echipamentelor de ridicat, precum si a sistemelor de cantarire.

Principiile noastre sunt:
1. Calitatea e pe primul loc.
In domeniul in care activam lipsa calitatii nu insemna numai costuri banesti, ci costuri omenesti. Cele mai multe firme se lupta sa livreze produse la preturi cat mai mici, in detrimentul calitatii. Noi am invatat impreuna cu partenerii nostri "calitatea reduce costurile".

Achizitionati produsele noastre si veti constata si dvs. ca durata de utilizare este mult mai mare decat a celorlalte produse.

2. Preturile accesibile si de la an la an mai mici.
Suntem loiali cu clienti nostri. Negociem an de an preturile cu furnizorii nostri si oferim reduceri pentru clienti nostri functie de volumul de achizitii realizat anul anterior. Nu e nevoie sa solicitati acest lucru, veti fi instintati.

3. Ne ocupam pana la capat. Indiferent unde va aflati in Romania, Societatea noastra va livreaza produsele in cel mai scurt timp posibil, fie prin intermediul agentilor nostri, fie printr-o firma de curierat atent aleasa. Costul transportului este suportat de noi. In acest fel veti putea cuantifica mai exact costul achizitie produselor dvs.

4. Service produse in cel mai scurt timp posibil.
Raspundem solicitarilor dvs. in cel mai scurt timp posibil. Remediem defectiunea, iar daca produsul este defect si nu poate fi reparat imediat, va livram un produs de service, pentru a va putea desfasura activitatea fara intrerupere.

5. Va informam asupra inovatiilor in domeniu.
Luna de luna, societatea noastra va transmite noile inovatii in domeniu, preluate de la furnizorii nostri, precum si din reviste de specialitate din toata lumea.

COMPANIA DE CARE AVETI NEVOIE !

Joburile firmei

Area sales manager
Toate orasele
07-09-2020
Axello