Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Kaleido

Angajati
11-50
Adresa
Str. Cristianului, Nr. 1-3, Brasov, judet Brasov
Pagina web
www.kaleido.ro

Descrierea firmei

Kaleido import si distributie produse de birotica si papetarie, s-a dezvoltat pe piata romaneasca prin servicii prompte si de calitate.

Va propunem o larga gama de produse ale unor marci internationale de renume. Scopul nostru este de a continua sa lucram pentru clientii nostri la standardele inalte pe care le-am stabilit pentru noi insine, personalizand serviciile noastre pentru fiecare client. Pentru detalii accesati site nostru kaleido.ro

Ca noutate am dezvoltat un domeniu foarte interesant si de ce nu de nelipsit din viata unui om : hobby si creativitate ; gama extrem de larga a produselor Rayher Germania va ofera posibilitatea sa decorati si sa inviorati atmosfera casei Dumneavoastra.

Tot odata puteti realiza cadouri inedite pentru cei dragi. Copiilor le puteti darui o sursa unica de creativitate si un mod simplu dar foarte educativ de distractie.

Pentru detalii accesati site nostru kaleido.ro

Gama noastra cuprinde: vopsele acrilice si accesorii pentru pictura pentru toate fondurile; hartie colorata, hartie pentru confectionarea felicitarilor, plicuri; materiale standard si accesorii pentru scrapbooking; cristale Swarovski, perle si margele; matrite si materiale pentru modelaj; accesorii pentru Craciun, Paste, nunti si alte evenimente; materiale pentru confectionarea lumanarilor; panglici si corzi, si multe, multe alte articole... va asteptam cu drag la depozitul nostru din Brasov.

Pentru detalii accesati site nostru kaleido.ro

Joburile firmei

Lucrator comercial
Brasov
03-02-2019
Casier
Brasov
05-02-2018
Casier, facturist, consilier clienti
Brasov
06-01-2018
Consilier vanzari
Brasov
01-10-2016
Lucrator comercial
Brasov
01-10-2016
Lucrator comercial
Brasov
21-03-2016
Consilier vanzari
Brasov
21-03-2016
Axello