Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

K.o.r.a. Network Media Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bd. Alexandru Lapusneanu, Nr. 98, Bloc AL3, Sc. B, Ap. 36, Constanta, judet Constanta
Pagina web
http://koranetworkmedia.blogspot.com/

Descrierea firmei

1 - Kora Network colaboreaza cu Compania DuoLife din Polonia - care produce suplimente nutritive 100% naturale ce contin ingrediente de cea mai buna calitate. In DuoLife totul este la superlativ: conceptul afacerii este deosebit, compania este de TOP, iar produsele sunt Unice in privinta calitatii !

Acordati atentie acestor produse, pentru ca ele sunt facute intr-adevar pentru oamenii cre isi Respecta Sanatatea !

DuoLife este un Proiect Deosebit ! Pe langa produsele excelente pe care le produce pentru sanatate, mai ofera oamenilor o Oportunitate foarte buna pentru obtinerea unui Venit Suplimentar. Va recomand sa va Inscrieti ca Membru in Clubul DuoLife pentru a putea cumpara mai ieftin cu reducere de pana la 40% si a obtine posibilitatea de a face Profit cu aceasta companie.

Va invit alaturi de mine, sa fiti Partener activ in DuoLife - care va fi cu siguranta un Proiect International de Succes !

2 - Kora Network a devenit Partener cu inCruises - o companie americana ce activeaza in domeniul Turismului de Croaziera.

Se lucreaza in system Network Marketing Online, iar site-ul are traducere in lb, engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa si romana.

Va INVIT sa va Inscrieti Gratuit in primul Club International de Croaziere inCruises - pentru a va putea petrece o VACANTA superba pe un vas de croaziera in lux si eleganta spre cele mai frumoase locuri ale Planetei!

Link-ul de Inscriere Gratuita este postat pe Blogul Kora: koranetworkmedia.blogspot.com/

Intrati pe site, selectati Lb. romana si apasati pe butonul "Inscrie-te acum".

Dupa Inscrierea Gratuita, veti primi un email cu toate detaliile si informatiile necesare privind alegerea unei Vacante pe croaziera in Mediterana, Caraibe, Hawaii, Insulele grecesti, Bermude, etc.

MISIUNEA companiei americane inCruises este de a face vacantele pe navele de croaziera ACCESIBILE si PROFITABILE pentru milioane de oameni de pe Glob!

Prin inCruises - cel mai mare Club de Croaziere - puteti calatori in peste 5.500 de croaziere din intreaga lume, astfel:

* la jumatate de pret - prin Programul de Economisire
* GRATUIT - prin Programul de Parteneriat.

Este bine sa va rezervati 20 de minute sa cititi cu atentie tote informatiile de pe Blogul Kora si sa ascultati cele trei materiale video postate, pentru ca veti intelege foarte multe lucruri: koranetworkmedia.blogspot.com/

Joburile firmei Puteti trimite CV-ul si la anunturile de mai jos:

Operator online publicitate
Constanta
23-02-2021
Axello