Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

IV Trading Ltd

Angajati
11-50
Adresa
Str. Klasova Borba, Nr. 2a, Sofia, judet
Pagina web
www.ivtrading.bg

Descrierea firmei

IV Trading LTD este activa in domeniul ambalajelor din 1998, extinderea continuu gama de produse la nevoile fiecarui client.

Incepand cu furnizarea de cutii si cuve pentru vopsele, lacuri si diluanti, conservele de miere si branza, cutii cu capac circulara, patrata sau dreptunghiulara, din metal sectiune sau dop de plastic, in functie de destinatie, ambalaje cu un volum mai mare de 5 litri sunt din plastic sau manerul de metal pentru o operare confortabila, bakite vin cu capac de inchidere pentru masina sau de mana, ca cerute de client, cutii destinate pentru contact cu produsele alimentare sunt vopsite cu un lac de protectie si insotite de certificatele necesare.

Cu utilizarea tot mai raspandita de ambalaje din plastic, oferim o gama foarte larga de forme si volume, in scopul de a satisface pe deplin cererea clientilor nostri.

Pachetele sunt insotite de toate rapoartele si certificatele in conformitate cu Regulamentul a 2/23.01.2008g MH, Regulamentul (CE) 1935/2004 si Regulamentul (CE) 450/2009.

Acest tip de ambalaj este utilizat pe scara larga in diferite industrii, cum ar fi pentru lapte: tehnologie de ambalare, de transport si de vanzari pentru branza si lapte, cu posibilitatea de IML (eticheta) este tiparita pe individuale de design.

Industria vopselelor chimice, latex si ipsos cu rotunda sau ovala sectiune transversala.

Deosebit de potrivit pentru aceste pachete sunt pregatite salate, gem, maioneza, chutney, miere, etc.

IV Trading LTD a lansat un nou proiect - productia proprie de containere pentru preparate din carne si de carne cu o capacitate de diferite, precum si ca ambalaj pentru oua 2h6 si 10.

Importurile de ambalare este o alta parte importanta a afacerii noastre.

Noi lucram cu producatori importanti, cum ar fi dorinta noastra este de a combina calitatea si pretul.

Gama de produse este extrem de variat si pachete de oferte de produse de patiserie, productia de carne delicatese, catering si fast food.

Scopul nostru este de a fi partener de incredere si previzibil.

Bazandu-se pe experienta noastra vasta, stim cum a satisface nevoile individuale ale clientilor sai, partenerilor si utilizatorilor finali, ne straduim sa depaseasca asteptarile lor

Axello