Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

ITI Electra SRL

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Ing. N. Teodorescu nr.39, Sector 6, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Organizatia noastra a fost infiintata in 1992. Primul produs DDLF care a avut un impact deosebit pe piata, fiind vandut in peste 16.000 de exemplare. Din 1998, a inceput extinderea gamei de produse prin dezvoltarea activitatii de proiectare-cercetare. Astfel am lansat produsele: RE-SS, RE-SF, REN. Noile produse au fost solicitate a fi integrate in tablouri de comanda, incepand proiectarea si dezvoltarea unei noi game de produse de o mai mare complexitate.

De-a lungul activitatii noastre, am dezvoltat relatii de colaborare cu firme de prestigiu in domeniu (MITSUBISHI, MOELLER). Promovand produsele acestora am realizat tablouri de comanda si automatizare complexe, cum ar fi:
Automatizari pentru actionare pompe submersibile la magazinele din reteaua METRO, AVERSA Bucuresti;
Automatizari pentru hidromodule de stins incendiu la ABA CONSTRUCT, PETROM, etc.
Tablouri de automatizare pentru hidromodule formate din 2-5 pompe cu puteri cuprinse intre 2 KW si 110 KW, pentru RADET BUCURESTI, ROMARG – TERMO Drobeta Turnu Severin;
Stabilizatoare de tensiune si UPS-uri tip RAK pentru postul de televiziune Realitatea TV.

Strategia de dezvoltare a organizatiei noastre are in vedere realizarea de proiecte si executia acestora pentru orice solicitare in domeniul automatizarilor.

Axello