Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Itechsol Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Nr. 231A, Peris, judet Mures
Pagina web
www.panoultau.ro

Descrierea firmei

O viata mai usoara.

O lume mai curata. Un prezent frumos pentru noi si un viitor pentru copiii nostri. ItechSol va propune Solutii cu tehnologii inteligente pentru ca aceste concepte sa poata deveni realitate.

Semnalele de alarma privind cresterea nivelelor de poluare, catastrofe naturale, schimbarile de climat, inmultirea si diversificarea virusilor etc., cat si disconfortul economic, generat de cresterea preturilor la energie electrica, termica si combustibili sunt motive suficient de puternice pentru a alege solutiile noastre cu energii regenerabile.

Energia regenerabila este o sursa de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila si care, prin diferite procedee, poate fi transformata in energie utila pentru activitatea umana, mai precis in caldura si electricitate.

Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator, alegand din gama noastra de produse: panouri solare,instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente (cu doua serpentine), vase de expansiune solara, tevi flexibile izolate pentru instalatii solare, pompe de caldura.

Produsele si serviciile noastre se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor - persoane juridice, asociatii etc.

Instalatiile noastre solare functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul iernii, captand inclusiv radiatiile infrarosii si radiatia difuza. Produsele nu polueaza si nu prezinta pericol, sunt stabile si robuste in functionare, iar utilizarea lor va duce la economii substantiale si va proteja mediul!

Noi nu mostenim pamantul de la stramosi, ci il imprumutam de la copiii nostri.

Joburile firmei

Axello