Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Isaf Sa

Angajati
101-500
Adresa
Calea Giulesti, Nr. 14, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.isaf.ro

Descrierea firmei

Isaf Sa - Societatea de Semnalizari si Automatizari Feroviare - este o societate romaneasca, infiintata in 1991, al carui principal obiect de activitate este executarea si montarea in tara si peste hotare, a oricarui tip de instalatii de automatizare, semnalizare, telecomunicatii, radiocomunicatii si productie, a instalatiilor de inalta tensiune destinate transportului feroviar si urban electrificat, precum si orice activitate care necesita confectii metalice.

ISAF S.A. are peste 60 de ani de experienta in Romania si peste 10 ani in Grecia si Bulgaria.

ISAF S.A. este membra a grupului COLAS RAIL, liderul francez in domeniul constructiei de infrastructuri feroviare, care activeaza pe piata romaneasca in diverse sectoare de activitate precum:

- domeniul constructiilor rutiere si feroviare;
- domeniul productiei de echipament si al serviciilor auxiliare pentru sectorul energetic si pentru transportul feroviar;
- domeniul lucrarilor de constructii de cladiri;

Misiunea societatii ISAF S.A. este aceea de a reusi sa devina partenerul ales pentru a indeplini cerintele segmentului de clienti guvernamentali sau privati care au conditii/exigente tehnice si operationale severe/ridicate.

Angajamentul ISAF este de a oferi atat servicii profesionale si de inalta calitate cat si cele mai bune solutii pentru protejarea intereselor clientiilor nostri.

Diviziile de Electrificare, Semnalizari si Telecomunicatii ofera proiecte si solutii la cheie, eficiente, la un standard tehnologic si calitativ inalt pentru lucrari de mare amploare (cale ferata, metrou, tramvai, troleibuz).

Toate lucrarile executate, avand suportul dotarilor si amenajarilor existente, confera ISAF S.A. capabilitatea executarii unei game foarte largi de produse, de la confectii si structuri metalice la instalatii de automatizare, in conditiile de calitate si termenele stabilite cu beneficiarul.

Pentru cazurile in care nu exista o solutie definitiva, se poate asigura, prin proiectarea ISAF S.A., alegerea si solutionarea variantei constructive optime de comun acord cu solicitantul.

Compania ISAF inchiriaza utilaje feroviare si de constructii.

Detalii cu privire la utilaje gasiti pe
http://www.inchirieri-utilaje-feroviare.ro

Axello