Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Irina Militaru Consulting

Angajati
5-10
Adresa
Sos. Colentina, Nr. 26, Sector 2, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Societatea noastra este o societate serioasa, iar profesionalismul de care dam dovada ne recomanda. Facem toate demersurile legale posibile si mediem orice litigiu.

Suntem licentiati in drept, consilieri juridici, gata sa raspundem solicitarilor dvs. la orice ora, 7 zile din 7.

Infiintam firme, preschimbari certificate, cesiuni, modificari ale actului constitutiv, redactari contracte de orice fel, hotarari AGA, etc. Avizarea si contrasemnarea actelor cu caracter juridic si administrativ.

Punem la dispozitie orice model de contract, cerere-actiune in justitie.

Redactarea proiectelor de contracte, contractelor civile si comerciale necesare derularii activitatii curente a clientului; redactarea oricaror acte juridice, la cerere - informarea permanenta a clientului cu privire la modificarile legislative intervenite, cu incidenta in planul activitatii curente a clientului; aceasta informare va fi insotita si de comentariile consultantului cu privire la aceste modificari.

Mentinerea relatiei cu Registrul Comertului si cu alte institutii de stat sau private, consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului (civil, penal, fiscal-financiar, procedural civil, procedural penal, comercial, afacerilor, turism, comercial international, proprietati intelectuale, etc), asistenta, consultanta si reprezentare juridica a persoanelor fizice/persoanelor juridice si altor entitati interesate.

Axello